ΜΕΝΟΥ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ











Σήμερα από το πρωί ακολουθούσαμε τις εκδηλώσεις στην Κατερίνη προσπαθώντας να καταγράψουμε τα πιο σημαντικά γεγονότα στην πόλη μας.
Δεν γνωρίζω εάν αυτό που κάνω τόσα χρόνια, δηλαδή να προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός πίσω από τα γεγονότα το πετυχαίνω , αλλά θα ήθελα να σας πω ότι έχω συμμετάσχει σε παραπάνω από 10 εκλογικές αναμετρήσεις, και από τηλεοράσεως και από ραδιοφώνου, και πιστεύω πως αυτές θα είναι οι πιο δύσκολες.
Σήμερα κατάλαβα πως για κάποιους υποψηφίους Δημάρχους, η καλύτερη επιλογή είναι να πηγαίνουν όπως παλιά γιατί είναι και ο πιο σίγουρος δρόμος, άλλα για κάποιους άλλους ο δρόμος δεν είναι ο παλιός γνώριμος δρόμος και σήκωσαν τα μανίκια και εργάζονται από τώρα για το καλύτερο της πόλης μας.
Από την άλλη βγήκανε και κάτι γνωστά trolakia στην Κατερίνη που προσπαθούν να παρέμβουν στις εξελίξεις με τις παλιές τρισάθλιες μεθοδολογίες τους.
Το Pieria News έχοντας και την εμπειρία αλλά και την καθαρότητα των απόψεών του, θα προχωρήσει και σε αυτές τις εκλογές με τις αληθινές ειδήσεις και όχι με τις κατασκευασμένες που προχωράνε κάποιοι άλλοι μέσα στην πόλη.
Υποψήφιοι δήμαρχοι, και δημοτικοί σύμβουλοι που προσπαθούν να υποβαθμίσουν τους αντιπάλους τους νομίζοντας πως κάνουν καλό στον εαυτό τους θα καταποντιστούν.
Για να έρθουμε τώρα και στα δικά μας, όμως σήμερα από το πρωί είδα την συμπαγή ομάδα του Θανάση Λιακόπουλου, μαζί με τον ίδιο τον υποψήφιο Δήμαρχο να παραβρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις κάτι που δείχνει πως θέλει να είναι πρωταγωνιστής σε αυτήν την κούρσα.
Μια κούρσα που είναι μαραθώνιος αγώνας αντοχής και δεν είναι κατοστάρι. Θα δείτε πως δεν θα ήθελα να είμαι μετά Χριστόν προφήτης, και θα πω κάτι από σήμερα
Θα πω το εξής : Για κάποιους πολλούς υποψηφίους Δημάρχους της πόλης, θα είναι πολύ δύσκολη η διαδρομή και με πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην πάμε σε αυτόν τον τόπο εκλογικής διαδικασίας και το μόνο που έχω να πω είναι πως θα τους φάει αυτή η σιγουριά που έχουν.
Ενώ για την ομάδα που συνάντησα σήμερα μπορώ να πω από τώρα, πως είναι μια ομάδα συμπαγής, ενωμένη, φιλική προς τον κόσμο, και κυρίως χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και αυτό δεν χρειάστηκε να μου το πει κανείς το αποπνέουν και το είδα με τα μάτια μου.
Έχουν βάλει τον πήχη ψηλά, ξεκίνησαν από σήμερα, και δεν περιμένουν να πέσει το ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ.
Θα θέλατε να σας το πω από τώρα? Δείτε και μόνοι σας ποιους ανθρώπους βλέπετε συνεχώς μπροστά σας στον δρόμο, επίσης δείτε ποιος δεν σας χτυπάει με τον παλιό κλασικό τρόπο την πλάτη που το έχετε χορτάσει πια , αλλά δείτε ποιοι είναι αυτοί που σας ρωτάνε για τα προβλήματά σας και είναι εκεί όταν τους έχετε πραγματικά ανάγκη. Δείτε , και προσπαθήστε να διακρίνετε ποιοι θα ήθελαν το καλό της πόλης μας. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.....
ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ PIERIA NEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου