ΜΕΝΟΥ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ? Η ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ?




Σε μια προσπάθεια να αναλύσω το περιβάλλον των Δημοτικών Εκλογών, δεν κάνω παρά μόνον την δουλειά μου που είναι δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής.
Η  πολυφωνία δεν είναι πάντα ο καλύτερος δρόμος. Η πολυφωνία είναι μια νέα έμπνευση κάποιων τοξικών κέντρων πληροφόρησης που θα ήθελαν , η θέλουν να μας καθοδηγήσουν, σε νέα δύσβατα μονοπάτια.  
Η ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ είναι εκείνο το μέσο που μας καθοδηγεί στην αταξία και το βρήκαν κάτι καλόπαιδα από τα πανεπιστήμια του ΤΕΞΑΣ που θέλησαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια να μας βάλουν στους δικούς τους ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
Τα δημαρχιακά καθήκοντα δεν είναι προνόμιο κάποιων καπάτσικων  παιδιών που βρήκαν νέο  στασίδι για μεγάλα μεροκάματα.
Τα δημαρχιακά καθήκοντα είναι ο δρόμος για να δημιουργήσουμε ανάπτυξη στους ξεχασμένους τόπους που βρίσκονται γεωγραφικά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΆΡΙΣΑ και έχουν ξεχαστεί από την πολιτική και πολιτειακή εξουσία με στόχο και με δόλο.
Ο Δήμος δεν είναι για να τα κονομήσουμε αλλά για να βάλουμε την  Πιερία μας σε νέους αναπτυξιακούς δρόμους και αυτό μπορούμε να το κατακτήσουμε μόνον με νέους ανθρώπους που έχουν κάνει μεροκάματα στις δουλειές τους ο καθένας,  και θα ήθελαν να προσφέρουν στην Πιερία και τον τόπο.  
Νέοι άνθρωποι άφθαρτοι που θα μάθουν να ακούνε τους πολίτες, και να κάνουν έργο. Όχι με βάση τις υπερτιμολογήσεις αλλά με βασικό γνώμονα της ανάγκες της πόλης.
Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ.

ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ 
Δημοσιογράφος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου